ingrediente

  • 1000g Briozito Magnus Bochen (mix pentru brioșe)
  • 200g margarină FAMA Soft G (temperatura camerei)
  • 425g apa
  • 60g drojdie

Directii

Adaugati toate ingredientele in dispozitivul de framantat si framantati la viteza mica aproximativ 5 minute, plus 7-8 minute la viteza mare. Temperaturile pentru aluat trebuie sa fie de 26-27°C. Acoperiti aluatul si lasati-l sa se odihneasca 10 minute. Sos mediteranean: Folositi 100g de Sos mediteranean (mix instant pentru sosuri) si 600g de apa. Bateti ambele ingrediente intr-un vas cu telul pana capata o forma moale. Snack cu pizza: Folositi 750g din aluat si rulati. Intr-un bol, mixati 100g de Sos mediteranean, 350g de branza Gouda, 60g de ardei verde taiat, 60g de ciuperci taiate in bucati si 100g de bacon. Amestecati ingredientele cu aluatul si taiati in bucati de 100g. Asezati bucatile in 10-12cm inele unse si lasati-le la dospit 30°C timp de 20 de minute. Coaceti in cuptorul pre-incalzit cu gratar la 200°C (temp. mare) si la 170°C (temp. mica) aprox. 30 de minute.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: