ingrediente

  • 500g mix pentru pandispan
  • 600g oua
  • 50g apa
  • 50g zahar

Pentru crema:

  • 1500g frisca vegetala FAMA  
  • 500g ciocolata Nera Special 32% grasime
  • 100g Nocciolissimo praline cu alune (8%)

Directii

Adaugati oua si apa in mixer si amestecati cu telul timp de 1 minut, pana se omogenizeaza complet. Adaugati amestecul pentru pandispan si mixati toate ingredientele la viteza mare timp de 5-6 minute. Taiati aluatul in bucati cu punga pentru aluat dotata cu un varf simplu si rotund pe foile metalica de 40X60 si indreptati bucatile cui spatula; apoi coaceti in cuptorul preincalzit la 190°C timp de 5-6 minute. in timp ce este deschisa vana de aer. Pentru crema: Incalziti 500g din frisca vegetala FAMA intr-o craticioara si adaugati ciocolata Nera Special 32% grasime. Amestecati cele doua ingrediente cu telul pana cand se omogenizeaza. Bateti pe jumatate restul de frisca si adaugati treptat la ganache. Cand amestecul este omogenizat, intindeti-l pe rola cu care intindeti si pandispanul, cu o spatula, si adaugati stratul de Nocciolissimo cu alune si praline 8% deasupra. Rulati aluatul sub forma de buturuga si bagati la congelator pana devine tare. Apoi, folosind restul de frisca, imbracati prajitura desenand linii orizontale cu ajutorul pungii de aluat cu varf dintat. Pentru arome mai intense, folositi jumatate din smantana London Gold 35% si jumatate din frisca vegetala FAMA.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: