ingrediente

  • 1000g Briozito Magnus Bochen (mix de briose)
  • 200g margarina  FAMA Soft G (temperatura camerei)
  • 425g apa
  • 60g drojdie

Directii

Adaugati toate ingredientele in dispozitivul de framantat si framantati la viteza mica aproximativ 5 minute, apoi 7-8 minute la viteza mare. Temperaturile pentru aluat trebuie sa fie de 26-27°C. Acoperiti aluatul si lasati-l sa se odihneasca 10 minute. Umplutura: Adaugati 100g de Bechamel si 300g de apa in bol si mixati cu batatorul plat, pana cand obtineti o crema omogena. Adaugati 200g de branza Gouda, 100g de sunca si 100g de bacon si incorporati-le in crema. Peinerli traditional: Intindeti o bucata de aluat pana cand obtineti grosimea de 1/2cm folosind sucitorul sau masina de intins aluat de patiserie. Taiati aluatul in bucati de 8X11cm si asezati umplutura in mijloc folosind punga de umplut. Pliati cele 2 perechi de colturi catre centru pe fiecare latura si treceti peinerli prin faina traditionala galbena. Asezati peinerli intr-o tava pe care ati pus deja hartie de copt, lasati sa se odihneasca 10-20 de minute, stropiti-le cu apa si coaceti-le in cuptorul pre-incalzit cu gratar la 200°C (temp. mare) si la 170°C (temp.mica) timp de aprox. 20 minute.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: