ingrediente

  • 500 gr bază pe Semifreddi TORRONALBA
  • 500 gr lapte 3,5%
  • 500 gr Crema de lapte Lowtech 36% UHT
  • 75 gr pasta fructe de padure TORRONALBA
  • 75 gr Gianduja AGF pastă TORRONALBA
  • Wild Berries Fruit Variegate

Directii

Puneți jumătate din ingredientele și pasta de fucte de padure în bolul de amestecare și bateți-le împreună pentru aproximativ 3-4 minute, până când sunt omogene și pufoase. Repetați aceeași procedură utilizând gianduja pastă. Umpleți un inel de tort pe jumătate cu amestecul de fructe de padure sălbatice, pe o foaie de burete din biscuiți Parisien choco burete. Umpleți cealaltă jumătate cu amestecul de gianduja și lăsați-o să stea în congelator timp de minimum 3-4 ore. În cele din urmă, decorați-vă cu  semifreddo rozets și Wild Berries Fruit Variegate în centru.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: