- 5 / 5
Aluat Sablé
ingrediente
- 300g zahăr pudră
- 350g margarină FAMA Soft G
- 350g unt FAMA 82%
- 1 ou
- 1kg făină moale 70%
Directii
Incorporați zahăr pudră, margarină FAMA Soft G și unt FAMA 82% în mixer cu bătătorul plat și amestecați folosind bătătorul plat până la incorporare. Apoi adăugați oul și făina și incorporați-le în amestec. Formați suluri de 600g fiecare cu ajutorul hârtiei de copt și dați-le la frigider pentru a se răci complet. Apoi tăiați sulurile în bucăți cu grosimea de jumătate de cm și coaceți-le în cuptorul cu aer cald, încins în prealabil la 160°C, timp de 12-15 minute sau în cuptorul de aragaz, cu grilaj, la 200°C (mare) și la 170°C (mică) timp de 20 minute. Dacă doriți, puteți adăuga scorțișoară sau cacao sau FAMA cuburi de portocale sau fulgi FAMA sau nuci.
- 5 / 5
Evaluați această rețetă: