- 5 / 5
Tarta cu gem
ingrediente
- 250g unt FAMA 82%
- 250g margarina FAMA Soft G+
- 250g zahar pudra
- 4 oua
- 1kg faina moale 70%
- 5g praf de copt FAMA
- 1g zahar vanilat FAMA
- 500-600g umplutura termostabila Frutopia cu bucati de mere
Directii
Adaugati untul FAMA 82%, margarina FAMA Soft G+ si zaharul pudra in mixer si amestecati pana cand obtineti o pasta pufoasa si aerata. Adaugati apoi ouale si restul de ingrediente, pe care le-ati cernut in prealabil. Intindeti aluatul intr-o tava de 30X40 si umpleti-l cu umplutura termostabila Frutopia cu bucati de mere. Decorati partea de sus a placintei cu fasii din aluat; puneti mai intai jumatate din fasii peste umplutura si puneti restul de fasii in diagonala acestora. Coaceti in cuptorul incins cu gratar la 220°C (temp. mare) si la 190°C (temp. mica) timp de aproximativ 45 de minute.
- 5 / 5
Evaluați această rețetă: