- 5 / 5
Aluat Sablé (rețetă de post)
ingrediente
- 375g zahăr pudră
- 200g FAMA Imperial
- 425g margarină FAMA Soft G
- 1kg făină moale 70%
- 1-2g vanilină FAMA
Directii
Incorporați zahăr pudră, margarină FAMA Soft G și margarină FAMA Imperial în mixer cu bătătorul plat. Apoi adăugați făină și vanilină și incorporați-le în amestec. Dați aluatului forma dorită (cu hârtie de copt sau cu mâna) și coaceți în cuptorul cu aer cald, încins în prealabil, la 160°C, timp de 12-15 minute sau în cuptorul de aragaz, cu grilaj, la 200°C (mare) și la 170°C (mică) timp de 20 de minute.
Dacă doriți, puteți adăuga scorțișoară sau cacao sau FAMA fruigel portocale Cuburi sau fulgi FAMA sau nuci.
- 5 / 5
Evaluați această rețetă: