- 5 / 5
Lime Revani
ingrediente
- 1000gr Verin (amestec revani)
- 280 gr ulei FAMA Fritto
- 240 gr suc de lime
- 220 gr apă
- 80gr nucă de cocos deshidratata.
- Coaja rasa de lime
PENTRU SIRUP
- 750 gr apă
- 1 kg de zahăr
- 250 gr Sirop de glucoză
- Cojii de lime
Directii
Puneți toate celelalte ingrediente în bolul de amestecare și bateți cu paleta t timp de 1 minut la viteză mică până ca aluatul se va omogeniza. Răsturnați părțile laterale ale bolului folosind o spatulă și bateți la viteză medie timp de 3-4 minute. Așezați aluatul în tava de 30X40cm și coaceți în cuptorul preîncălzit la 160-170οC timp de 35-45 de minute (în funcție de cuptor). PENTRU SIROP Puneți ingredientele de sirop într-o tavă și aduceți-le la punctul de fierbere. Apoi scoateți-l din foc imediat. Taiați desertul în bucăți și turnați treptat întregul sirop. Asigurați-vă că atât desertul cât și siropul sunt fierbinți. 1,5-2 kg este cantitatea de sirop de care aveți nevoie
- 5 / 5