- 5 / 5
Spuma de arahide
![](/storage//srv/users/serverpilot/apps/fama/public/wp-content/uploads/2016/08/peanut-mousse-1920x1080.jpg-1024x.jpg-50p.jpg)
ingrediente
- 75g galbenusuri
- 150g smantana London Gold 35%
- 10g foi de gelatina
- 460g Fa-nut-ic cream
- 710g smantana London Gold 35% semi-batuta
Directii
Lasati foitele de gelatina sa stea in apa rece. Puneti galbenusurile intr-un bol si bateti-le spuma. Incalziti 150g smantana London Gold 35% intr-o craticioara si adaugati foitele de gelatina pentru a se topi. Apoi turnati usor amestecul peste galbenusuri, in timp ce bateti pana se incorporeaza. Adaugati amestecul Fa-nut-ic cream in mixer si amestecati cu telul pana cand amestecul atinge temperatura camerei. La final, adaugati smantana semi-batuta London Gold 35% si incorporati-o in amestec.
- 5 / 5
Evaluați această rețetă: