- 5 / 5
Spuma de alune
![](/storage//srv/users/serverpilot/apps/fama/public/wp-content/uploads/2016/08/Hazelnut-mousse-1920x1080px.jpg-1024x.jpg-50p.jpg)
ingrediente
- 75g galbenusuri
- 150g smantana London Gold 35%
- 10g foi de gelatina
- 460g Nocciolissimo alune si praline (8%)
- 710g smantana semi-batuta London Gold 35%
Directii
Lasati foitele de gelatina sa stea in apa rece. Puneti galbenusurile intr-un bol si bateti-le spuma. Incalziti 150g smantana London Gold 35% intr-o craticioara si adaugati foitele de gelatina pentru a se topi. Apoi turnati usor amestecul peste galbenusuri, in timp ce bateti pana se incorporeaza. Adaugati amestecul si Nocciolissimo alune si praline 8% in mixer si bateti cu telul pana cand amestecul ajunge la temperatura camerei. Apoi adaugati smantana semi-batuta London Gold 35% si incorporati in amestec.
- 5 / 5
Evaluați această rețetă: