- 5 / 5
Batoane cu cereale
ingrediente
- 700g mix pentru Florentine
- 300g ciocolata, fulgi de cacao FAMA
- 300g coacaze uscate
- 300g seminte de floarea soarelui
- 300g migdale taiate
- 300g migdale intregi
- 300g susan
- 300g ovaz
Directii
Amestecati toate ingredientele la un loc. Umpleti 2 tavi de copt de 30X40cm (sau 1 de 40X60cm) cu hartie de copt sau dublura din silicon. Apasati amestecul pana devine plat si coaceti in cuptorul incins la 170-180°C timp de aprox. 20 de minute si in cuptorul cu gratar la 200°C (temp. mare) si la 170°C (temp. mica) timp de 20 de minute. Raciti timp de 1-2 minute si asezati pe un tocator. Taiati imediat in forme. (Puteti inlocui nucile uscate cu alte nuci, de ex. alune, nuci, prune uscate taiate, caise uscate, stafide etc.)
- 5 / 5
Evaluați această rețetă: