- 5 / 5
Crustă pentru tartă

ingrediente
- 750g Unt FAMA 82%
- 750g FAMA Soft G+ margarină
- 1200g zahar
- 8 oua
- 8 galbenusuri
- 3kg faina pentru prajituri
Directii
Amestecă untul FAMA 82%, cu FAMA Soft G+ margarina și zahărul folosind bătătorul plat până se combină perfect. Apoi adaugă ouăle unul câte unul și incorporează-le în amestec. La final, adaugă făina și incorporează. Poți ține crusta pentru tartă în frigider. Folosește-o direct din frigider.
Dacă trebuie să coci tarta goală, aplică trei straturi de peliculă adezivă pe laturi și adaugă greutate (linte, orez etc); coace la 160°C într-un cuptor cu aer cald timp de 25-30 minute. Apoi scoate pelicula și lintea, adaugă umplutura și dă din nou la cuptor la aceeași temperatură pentru alte 25-30 minute.
- 5 / 5
Evaluați această rețetă: