ingrediente

  • 1kg Tiffany’s Choco Cake (mix de chec cu cacao)
  • 350g ulei FAMA Choice
  • 500g apa
  • 500-600g crema de praline Choco day cu biscuiti

Directii

Adaugati toate ingredientele in mixer si amestecati la viteza mica timp de 1 minut. Curatati marginile bolului cu spatula si reluati mixarea la viteza medie timp de 4 minute. Umpleti forme de prajituri F20 cu 800g de amestec si coaceti in cuptorul incins la 160°C timp de 35-40 minute si in cuptorul cu gratare la 200°C (temp. mare) si la 170°C(temp. mica) timp de 60 de minute. Dupa ce s-a racit, taiatai prajitura in doua cu cutitul dintat si cu o paleta ungeti cu crema de praline Choco day cu biscuiti. La final, acoperiti prajitura  cu restul de crema de praline Choco day cu biscuiti, pe care ati topit-o in cuptorul cu microunde la 800W timp de 30-60 secunde.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: