ingrediente

  • 1kg Tiffany’s Choco Cake (mix de chec cu cacao)
  • 350g ulei FAMA Choice
  • 500g apa
  • Sirop: 500g lapte, 500g Nocciolissimo cu alune si praline (8%)
  • 500-600g Nocciolissimo cu alune si praline (8%) pentru glazura

Directii

Fierbeti laptele, luati-l de pe foc si adaugati Nocciolissimo cu alune si praline (8%). Amestecati toate ingredientele  la viteza mica timp de 1 minut. Curatati marginile bolului cu spatula si reluati mixarea la viteza medie timp de 4 minute. Turnati amestectul pe o folie de metal  de 30x40 pe care ati tapetat-o cu faina in prealabil si coaceti in cuptorul cu gratar la 200°C (temp. mare) si la 170°C (temp. mica) timp de 45 de minute. Cand scoateti prajitura Nocciola din cuptor, intepati-o pe alocuri si turnati siropul (800g) pe care l-ati pregatit. Dupa ce se raceste, folositi crema Nocciolissimo cu alune si praline (8%), pe care ati topit-o la bain marie sau in cuptorul cu microunde (la 35-40°C), si inveliti prajitura cu ea.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: