ingrediente

  • 400g unt FAMA 82%
  • 350g margarina FAMA Imperial
  • 30g sare
  • 4 oua
  • 4 galbenusuri
  • 1kg faina moale 70%

Directii

Adaugati untul FAMA 82%, margarina FAMA Imperial si sare in mixer si mixati pana cand obtineti un amestec moale si omogen. Apoi adaugati ouale unul cate unul si la final adaugati faina si amestecati pana se omogenizeaza.  Inveliti aluatul in folie si dati la rece. Folositi-l direct din frigider. Formati bete din aluat de 60cm lungime, ungeti o parte cu ou si dati prin seminte de susan  (sau prin migdale taiate sau prin fistic de Aegina) si coaceti in cuptorul pre-incalzit la 160°C timp de 10-12 minute. Daca doriti, puteti adauga 20g Formagioro (pentru aroma de branza) sau de Sos mediteranean (pentru aroma de rosii si mirodenii) pentru 400g de aluat.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: