- 5 / 5
Wildberries Semi freddo
![](/storage//srv/users/serverpilot/apps/fama/public/wp-content/uploads/2018/07/DSC_8534.jpg)
ingrediente
- 500 gr bază pe Semifreddi TORRONALBA
- 500 gr lapte 3,5%
- 500 gr Crema de lapte Lowtech 36% UHT
- 75 gr pasta fructe de padure TORRONALBA
- 75 gr Gianduja AGF pastă TORRONALBA
- Wild Berries Fruit Variegate
Directii
Puneți jumătate din ingredientele și pasta de fucte de padure în bolul de amestecare și bateți-le împreună pentru aproximativ 3-4 minute, până când sunt omogene și pufoase. Repetați aceeași procedură utilizând gianduja pastă. Umpleți un inel de tort pe jumătate cu amestecul de fructe de padure sălbatice, pe o foaie de burete din biscuiți Parisien choco burete. Umpleți cealaltă jumătate cu amestecul de gianduja și lăsați-o să stea în congelator timp de minimum 3-4 ore. În cele din urmă, decorați-vă cu semifreddo rozets și Wild Berries Fruit Variegate în centru.
- 5 / 5
Evaluați această rețetă: