Un seminar unic adresat bougatsa pentru profesionistii de succes de maine  din domeniul catering-ului, ce a fost tinut in data de 24 martie in laboratoarele de cofetarie IEK Xini din Salonic de catre FAMA food service si de domnii Nikos Christodoulis si Konstantinos Organtzis! Dl. Christodoulis detine cunostinte vaste despre prepararea foilor bougatsa si s-a hotarat sa imbrace sortul de bucatar si sa invete tinerii studenti cateva dintre secretele sale de succes. Desi la inceput studentilor li s-a parut destul de greu, prin participarea activa si indrumarea specialistilor, s-au distrat si si-au imbogatit cunostintele cu informatii care ii vor ajuta pe viitor. Pentru a fi competitiv si pentru a face o diferenta, trebuie sa inveti in mod constant lucruri noi. FAMA food service ofera asistenta tinerilor oameni de stiinta si sustine in mod activ aceste activitati prin participarea sa. iek1iek2iek3iek4iek5iek6iek7iek8iek9iek11iek12iek13


Distribuiți acest articol