ingrediente

  • 75g galbenusuri
  • 150g smantana London Gold 35%
  • 10g foi de gelatina
  • 460g Nocciolissimo alune si praline (8%)
  • 710g smantana semi-batuta London Gold 35%

Directii

Lasati foitele de gelatina sa stea in apa rece. Puneti galbenusurile intr-un bol si bateti-le spuma. Incalziti 150g smantana London Gold 35% intr-o craticioara si adaugati foitele de gelatina pentru a se topi. Apoi turnati usor amestecul peste galbenusuri, in timp ce bateti pana se incorporeaza. Adaugati amestecul si Nocciolissimo alune si  praline 8% in mixer si bateti cu telul pana cand amestecul ajunge la temperatura camerei. Apoi adaugati smantana semi-batuta London Gold 35% si incorporati in amestec.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: