ingrediente

  • 500 gr bază pe Semifreddo TORRONALBA
  • 500 gr lapte 3,5%
  • 500 gr cremă de lapte Lowicz 36% UHT
  • 100 gr Pastă de lămâie TORRONALBA

Directii

Puneți toate ingredientele în bolul de amestecare și bateți-le împreună pentru aproximativ 3-4 minute, până când sunt omogene și pufoase. Așezați amestecul într-o forma de silicon (sau de inox) și lăsați-o să se fixeze în congelator timp de minimum 3-4 ore. Asamblare Plasați un strat tort de pandispan pe partea inferioară a inelului de tort și umpleți-l cu semifreddo de lamaie. Puneți încă un strat de tort de pandispan și umpleți restul inelului cu semifreddo. Așezați-l în congelator timp de o oră. Scoateti  semifreddo din forma  și acoperiți-l cu Lemon de Cristal Mirror. Utilizați, de asemenea, Fructe de oglinzi din cristal și decorațiuni de ciocolată.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: