ingrediente

  • 75g galbenusuri
  • 150g smantana London Gold 35%
  • 10g foi de gelatina
  • 460g ciocolata Nera Special 32% grasime (topita)
  • 710g smantana semi-batuta London Gold 35%

Pentru bucatelele de biscuiti:

  • 500g Choco day cu biscuiti si praline
  • 180g ciocolata Nera Special 32% grasime (topita)

Directii

Lasati foitele de gelatina sa stea in apa rece. Puneti galbenusurile intr-un bol si bateti-le spuma. Incalziti 150g smantana London Gold 35% intr-o craticioara si adaugati foitele de gelatina pentru a se topi. Apoi turnati usor amestecul peste galbenusuri, in timp ce bateti pana se incorporeaza. Adaugati amestecul si ciocolata topita Nera special 32% grasime in mixer si bateti cu telul pana cand amestecul ajunge la temperatura camerei. Apoi adaugati smantana semi-batuta London Gold 35% si incorporati in amestec. Pentru biscuiti: Incalziti ciocolata Nera Special 32% grasime pana cand se topeste, adaugati Choco day cu biscuiti si praline si combinati cele doua ingrediente. Intindeti amestecul pe foaia de copt si cand se raceste taiati in bucati si adaugati spuma.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: