ingrediente

  • 1kg făină bogată în gluten
  • 150g ulei FAMA CHOICE
  • 300g zahăr pudră
  • 150g drojdie
  • 500g apă
  • 150g cremă tahini FAMA
  • (Opțional 200g ferment)
  • 1kg cremă tahini FAMA (pentru umplutură)

Directii

Adaugati toate ingredientele in dispozitivul de framantat si framantati la viteza mica aproximativ 5 minute, plus 5-6 minute la viteza mare (sau pana nu mai este lipicos). Acoperiti aluatul si lasati-l 20 de minute. Impariti aluatul in 2 bile si intindeti-le la 30X70cm. Ungeti cu crema tahini FAMA si rulati. Taiati in bucati de 3-4cm si asezati-le in tava acoperita cu hartie de copt. Lasati-le la dospit 30-35°C aprox. 30 de minute. Stropiti-le cu apa si coaceti in cuptorul incins la 160-170°C aprox. 12-14 minute. Puteti imbiba placintele cu tahini in sirop usor  sau le puteti acoperi cu crema tahini FAMA sau le puteti pudra cu zahar pudra.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: