ingrediente

  • 1kg Tiffany’s Vanilla Cake (mix de chec cu aroma de vanilie)
  • 350g ulei FAMA Choice
  • 400g lichide (suc de lamaie verde si apa)
  • Coaja de la 3 lamai
  • 110g nuca de cocos tocata
  • Sirop: 1kg apa, 1kg zahar, 3 lamai verzi, 50g rom

Directii

Mai intai fierbeti siropul. Adaugati toate ingredientele (in afara de nuca de cocos tocata) in mixer si mixati la viteza mica timp de 1 minut. Curatati marginile bolului cu spatula si amestecati din nou la viteza medie timp de 4-5 minute. Apoi adaugati nuca de cocos tocata si incorporati-o in amestec. Puneti amestectul pe o folie metalica de 30X40, pe care ati tapetat-o cu faina in prealabil si coaceti in cuptorul cu gratar la 200°C (temp. mare) si la 170°C (temp. mica) timp de 40 de minute. Adaugati siropul cat timp si siropul si prajitura mai sunt sunt calde.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: