ingrediente

  • 1000g Briozito Magnus Bochen (mix pentru briose)
  • 200g margarina  FAMA Soft G (temperatura camerei)
  • 425g apa
  • 60g drojdie

Directii

Adaugati toate ingredientele in dispozitivul de framantat si framantati la viteza mica aproximativ 5 minute, apoi 7-8 minute la viteza mare. Temperaturile pentru aluat trebuie sa fie de 26-27°C. Acoperiti aluatul si lasati-l sa se odihneasca 10 minute. Sos mediteranean: Folositi 100g de Sos mediteranean (mix instant pentru sosuri) si 600g de apa. Bateti ambele ingrediente intr-un vas cu telul pana capata o forma moale. Pizza: Folositi 500g din aluat si intindeti la 30X40cm si ½ cm grosime cu sucitorul sau cu masina de intins aluatul de patiserie. Ungeti o tava de copt 30X40cm si asezati aluatul in ea. Acoperiti suprafata folosind 100g de Sos mediteranean  si 100g de branza Gouda. Apoi adaugati 90g de ardei gras taiat, 70gr de ciuperci taiate bucati, 50g de sunca si 50g de bacon. Adaugati apoi 200g de branza Gouda pe deasupra si lasati pizza la dospit la 30°C timp de 20 de minute. Coaceti in cuptorul preincalzit cu gratar la 200°C (temp. mare) si la 170°C (temp. mica) timp de aprox. 30 de minute.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: