ingrediente

  • 750g aluat de fursecuri FAMA Fresh  
  • 250g zahar pudra
  • 200g migdale macinate
  • 130g gris fin
  • 1650g faina moale 70%
  • 5g praf de copt FAMA   
  • 250g migdale prajite intregi
  • 50g rom

Directii

Adaugati aluatul de fursecuri FAMA Fresh si zaharul pudra in mixer si amestecati pana cand obtineti un amestec pufos si aerat. Amestecati restul de  ingrediente (in afara de rom) si adaugati-le in mixer. Amestecati toate ingredientele (adaugand si romul) pana cand aluatul nu se mai lipeste de marginile bolului. Apoi adaugati migdalele  prajite si amestecati pana la omogenizare. Acoperiti aluatul si lasati-l sa se odihneasca timp de o zi. Faceti bilute de 35gr si coaceti-le in cuptorul incins la 160°C timp de 20 minute. Cand scoateti fursecurile din cuptor, stropiti-le cu apa de trandafiri si pudrati-le cu zahar pudra.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: