ingrediente

  • 400g unt FAMA 82%
  • 350g margarină FAMA Imperial  
  • 35g sare
  • 4 ouă
  • 4 gălbenușuri
  • 1kg făină moale 70%

Directii

Adaugati unt FAMA 82%, margarina imperiala FAMA si sare in mixer si amestecati pana cand amestecul devine moale si omogenizat. Apoi adaugati ouale unul cate unul si la final faina. Inveliti aluatul in folie si dati-l la frigider. Intindeti aluatul cu sucitorul pe hartia de copt pana obtineti grosimea de aproximativ 5mm, si apoi puneti aluatul in forma (3cm) sau intr-o craticioara. Intepati crusta si coaceti in cuptorul pre-incalzit la 160°C timp de 15-20 de minute. Apoi adaugati umplutura dorita si coaceti din nou la aceeasi temperatura inca 15-20 minute.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: