ingrediente

  • 750g Unt FAMA 82%
  • 750g FAMA Soft G+ margarină
  • 1200g zahar
  • 8 oua
  • 8 galbenusuri
  • 3kg faina pentru prajituri

Directii

Amestecă untul FAMA 82%, cu  FAMA Soft G+ margarina și zahărul folosind bătătorul plat până se combină perfect. Apoi adaugă ouăle unul câte unul și incorporează-le în amestec. La final, adaugă făina și incorporează. Poți ține crusta pentru tartă în frigider. Folosește-o direct din frigider.

Dacă trebuie să coci tarta goală, aplică trei straturi de peliculă adezivă pe laturi și adaugă greutate (linte, orez etc); coace la 160°C  într-un cuptor cu aer cald timp de 25-30 minute. Apoi scoate pelicula și lintea, adaugă umplutura și dă din nou la cuptor la aceeași temperatură pentru alte 25-30 minute.   


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: