ingrediente

  • 500g ulei FAMA Choice
  • 500g margarina FAMA Soft G
  • 190g zahar
  • 25g sare
  • 1120g faina de calitate superioara (sau T55%)
  • 1120g faina moale 70%
  • 75g drojdie proaspata
  • 250g apa

Directii

Framantati toate ingredientele in dispozitivul de framantare la viteza mica pana cand obtineti un aluat. Lasati aluatul sa se odihneasca si faceti forma de bete. Umeziti betele, dar asigurati-va ca eliminati apa in exces. Apoi dati-le prin seminte de susan si puneti-le pe foite metalice. Coaceti in cuptorul pre-incalzit cu grilaj la 220°C (temp. mare) si la 180°C (temp. mica) timp de 18-20 de minute sau in cuptorul incins la 160-170°C timp de aproximativ 15 minute Daca doriti, puteti adauga Formagioro (pentru aroma de branza) sau Sos mediteranean (pentru aroma de rosii); asigurati-va ca aceste ingrediente reprezinta 5% din greutatea aluatului


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: