×
MENU

Cornuri cu crema de branza si curcan

Ingrediente
  • 1000g Briozito Digestiv
  • 150g margarină  FAMA Soft G (temperatura camerei)
  • 450g apa
  • 80g drojdie
Indicatii

Adaugati toate ingredientele in dispozitivul de framantat si framantati la viteza mica aproximativ 5 minute, plus 7-8 minute la viteza mare. Temperaturile pentru aluat trebuie sa fie de 26-27°C. Acoperiti aluatul si lasati-l sa se odihneasca 10 minute. Folositi 500g din aluat si rulati la 30X40cm si la ½cm grosime, cu sucitorul sau cu masina de intins aluat de patiserie. Ungeti 150g de crema de branza peste aluat si apoi puneti felii de curcan (160g, aproximativ 8 felii) pe suprafata aluatului si rulati. Taiati ruloul in bucati de  4cm si asezati-le in tava  acoperita deja cu hartie de copt si presati usor. Lasati-le la dospit la 30°C timp de aproximativ 20 de minute. Coaceti in cuptorul incins cu gratar la 200°C (temp. mare) si la 170°C (temp. mica) timp de aprox. 20 de minute.