ingrediente

  • 200g zahar pudra
  • 6 oua
  • 4 galbenusuri
  • 2g zahar vanilat FAMA
  • 7 foi de gelatina
  • Sucul de la 1 lamaie si coaja de la ½ de lamaie
  • 800g crema de branza
  • 200g iaurt grecesc
  • 760g smantana London Gold 35% semi-batuta

Directii

Sfaramati 450g de biscuiti si puneti-i in inelele formate impreuna cu 200gr de margarina FAMA Imperial. Presati usor si dati la frigider. Bateti ouale, galbenusurile, zaharul vanilat FAMA si zaharul pudra la bain marie pana cand  amestecul devine pufos si pasteurizat. Scufundati foile de gelatina in suc de lamaie si adaugati-le in amestec. Adaugati si coaja de lamaie. Luati de pe foc amestecul de la bain marie si adaugati restul ingredientelor. Umpleti inelele si dati-le la congelatorul de congelare rapida (sau la congelatorul normal cel putin 4 ore. Decorati cu visine in jeleu  fruigel.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: