ingrediente

  • 200g zahar pudra
  • 6 oua
  • 4 galbenusuri
  • 2g zahar vanilat FAMA
  • 7 foi de gelatina
  • Sucul de la 1 lamaie si coaja de la ½ de lamaie
  • 800g crema de branza
  • 200g iaurt grecesc
  • 760g smantana London Gold 35% semi-batuta

Directii

Sfaramati 450g de biscuiti si puneti-i in inelele formate impreuna cu 200gr de margarina FAMA Imperial.  Presati-le usor si dati-le la frigider. Bateti ouale, galbenusurile, zaharul vanilat FAMA si zaharul pudra la bain marie pana cand  amestecul devine pufos si pasteurizat. Scufundati foile de gelatina in suc de lamaie si adaugati-le in amestec. Adaugati si coaja de lamaie. Luati de pe foc amestecul de la bain marie si adaugati restul ingredientelor. Umpleti inelele si dati-le la congelatorul de congelare rapida (sau la congelatorul normal cel putin 4 ore). Decorati cu cirese intregi in jeleu fruigel.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: