ingrediente

  • 350g zahar pura
  • 15 gălbenușuri (300g)
  • 6 foi de gelatină
  • 1kg cremă de brânză
  • 1kg smantana London Gold 35% semi-batuta

Directii

Sfaramati 450g de biscuiti si puneti-i in inelele formate impreuna cu 200gr de margarina FAMA Imperial. Presati-le usor si dati-le la frigider. Puneti foitele de gelatina in apa rece. Bateti galbenusurile  si zaharul pudra la bain marie pana devine pufos. Adaugati foitele de gelatina si incorporati. Luati de pe foc amestecul de la bain marie, adaugati crema de branza si  amestecati. La urma, adaugati smantana London Gold 35% semi-batuta si incorporati-o usor. Umpleti inelele pe care le-ati pus in frigider si puneti-le in congelatorul cu inghetare rapida  (sau in congelatorul normal timp de minim 4 ore). Serviti cu capsuni intregi in jeleu fruigel.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: