ingrediente

  • 350g zahar pudra
  • 15 galbenusuri (300gr)
  • 6 foite de gelatina
  • 1kg crema de branza
  • 1kg smantana Lowicz UHT 36% semi-batuta
  • 300-350g pasta Caramel  

Directii

Sfaramati 450g de biscuiti si puneti-i in inelele formate impreuna cu 200gr de margarina FAMA Imperial. Presati-le usor si dati-le la frigider. Scufundati foile de gelatina in apa rece. Bateti galbenusurile de ou si zaharul pudra la bain marie pana devine o crema pufoasa. Adaugati pasta Caramel si foile de gelatina imbibate si incorporati. Luati amestecul de la bain marie de pe foc si adaugati crema de branza si  amestecati. Apoi adaugati smantana Lowicz 36% semi-batuta si incorporati usor. Umpleti inelele pe care le-ati tinut la frigider si dati-le la congelatorul cu inghetare rapida (sau in congelatorul normal cel putin 4 ore). Decorati cu pasta Caramel si tineti la frigider maxim 3 zile.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: