ingrediente

  • 400g crema Tahini FAMA
  • 350g apa
  • 250g zahar pudra
  • 450g faina simpla
  • 15g praf de copt FAMA
  • 150g  fulgi de cacao FAMA  
  • 700-800 crema de praline Choco day TSB 7%(pentru acoperire)
  • 500g apa
  • 500g zahar pudra

Directii

Folositi 500g de apa si 500g de zahar pudra pentru a face siropul. Amestecati crema FAMA Tahini cu apa si zaharul pudra pana devine moale. Amestecati faina cu praf de copt FAMA si adaugati in amestec. Apoi adaugati ciocolata si fulgii de cacao FAMA si amestecati. Turnati amestecul intr-o tava de 30X40cm, tapetata cu faina si coaceti in cuptorul incins la 160-170°C aprox. 30 de minute. Lasati sa se raceasca cateva minute, apoi adaugati siropul cald gata pregatit (900g). Dupa ce prajitura se raceste, folositi crema de praline Choco day TSB 7%, pe care ati topit-o la bain marie sau in cuptorul cu microunde (la 35-40°C) pentru a acoperi cu ea prajitura.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: