ingrediente

  • 375g zahar pudra
  • 200g margarina FAMA Imperial
  • 425g margarina FAMA Soft G
  • 1kg faina de cofetarie (cu continut redus de gluten)
  • 1g zahar vanilat FAMA
  • Susan

Directii

Bateti zaharul pudra, Margarina FAMA Soft G  si margarina FAMA Imperial  in bol cu batatorul plat pana se omogenizeaza. Apoi adaugati faina, zaharul vanilat FAMA si mixati pana devine moale. Rulati aluatul in bare mici de 10-12cm si presati ambele capete pentru a crea un inel. Treceti inelele prin apa si acoperiti-le cu susan. Asezati in tava in care ati pus deja hartie de copt si coaceti in cuptorul pre-incalzit la 160-170°C timp de aprox. 13-15 minute. (la 500g de aluat folositi 200g de susan)


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: