ingrediente

  • 1,5kg margarina Imperial Soft
  • 1120g zahar pudra
  • 1350g crema Choco day de arahide
  • 135g miere (sau sirop de glucoza)
  • 15 oua
  • 2650g faina simpla
  • 30g praf de copt FAMA (sau 20g bicarbonat pentru gatit)
  • 3g zahar vanilat FAMA
  • 750g arahide bucati

Directii

Adaugati margarina moale Imperial cu zaharul in bol si mixati-le pana obtineti un amestec pufos. Adaugati crema de arahide Choco day  si miere si mixati pana devine pufoasa. Adaugati apoi ouale unul cate unul si amestecati la urma toate celelalte ingrediente la un loc si incorporati-le usor in amestec. Taiati aluatul in formele dorite si coaceti in cuptorul incins la 170oC timp de aprox. 15 minute. Puteti pune pasta Caramel peste biscuiti si ii puteti acoperi cu ciocolata Nera Plus.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: