ingrediente

  • 700g mix pentru Florentine  
  • 300g ciocolata, fulgi de cacao FAMA
  • 300g coacaze uscate
  • 300g seminte de floarea soarelui
  • 300g migdale taiate
  • 300g migdale intregi
  • 300g susan
  • 300g ovaz

Directii

Amestecati toate ingredientele la un loc. Umpleti 2 tavi de copt de 30X40cm (sau 1 de 40X60cm) cu hartie de copt sau dublura din silicon.  Apasati amestecul pana devine plat si coaceti in cuptorul incins la 170-180°C timp de aprox. 20 de minute si in cuptorul cu gratar la 200°C (temp. mare) si la 170°C (temp. mica) timp de 20 de minute. Raciti timp de 1-2 minute si asezati pe un tocator. Taiati imediat in forme. (Puteti inlocui nucile uscate cu  alte nuci, de ex. alune, nuci, prune uscate taiate, caise uscate, stafide etc.)


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: