ingrediente

  • 300g zahăr pudră
  • 350g margarină  FAMA Soft G  
  • 350g unt FAMA 82%
  • 1 ou
  • 1kg făină moale 70%

Directii

Incorporați zahăr pudră, margarină FAMA Soft G și unt FAMA 82% în mixer cu bătătorul plat și amestecați folosind bătătorul plat până la incorporare. Apoi adăugați oul și făina și incorporați-le în amestec. Formați suluri de 600g fiecare cu ajutorul hârtiei de copt și dați-le la frigider pentru a se răci complet. Apoi tăiați sulurile în bucăți cu grosimea de jumătate de cm și coaceți-le în cuptorul cu aer cald, încins în prealabil la 160°C, timp de 12-15 minute sau în cuptorul de aragaz, cu grilaj, la 200°C (mare) și la 170°C (mică) timp de 20 minute. Dacă doriți, puteți adăuga scorțișoară sau cacao sau FAMA cuburi de portocale sau fulgi FAMA sau nuci.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: