ingrediente

Pentru crustele de tarte:

  • 750g unt FAMA 82%
  • 750g margarina FAMA Soft G
  • 1200g zahar pudra
  • 8 oua
  • 8 galbenusuri
  • 3kg faina simpla

Pentru umplutura de ciocolata:

  • 1kg smantana vegetala Caselle
  • 1kg ciocolata Nera Special 32% grasime

Directii

Amestecati Untul FAMA 82% cu margarina FAMA Soft G si cu zaharul folosind batatorul plat pana se omogenizeaza. Adaugati apoi ouale si the galbenusurile unul cate unul si incorporati-le in amestec. Apoi adaugati faina si incorporati-o si pe ea. Puteti tine aluatul de tarta in frigider. Folositi direct din frigider. Daca trebuie sa coaceti tarta fara umplutura, aplicati trei straturi de folie care sa depaseasca marginile si adaugati o greutate (linte, orez etc). Coaceti la 160oC in cuptorul incins timp de 25-30 minute. Apoi dati la o parte folia si lintea, adaugati umplutura si reluati coacerea la aceeasi temperatura pentru alte 25-30 de minute. Pentru umplutura de ciocolata: Incalziti smantana vegetala Caselle intr-o craticioara. Luati de pe foc, adaugati ciocolata si amestecati pana devine moale. Asamblare: Pasta Caramel Umpleti ¾ din blatul de tarta si dati la frigider sa se aseze (aproximativ 1 ora). Incalziti pasta caramel si umpleti restul de ¼ din tarta si dati din nou la frigider sa se aseze.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: