ingrediente

  • 620 gr lapte integral cu grăsime 3,5%
  • 140 gr zahăr de cofetărie
  • 135 gr Crema de lapte Lowicz 36%
  • 65gr de bază Panna 100 FC
  • 22,5 gr SMP FAMA
  • 15 mg dextroză FAMA
  • 40 gr Pudră de fructe de ananas
  • 60 gr Pastă de fructe de nucă de cocos
  • 100 gr lapte integral de grăsime 3,5%

Directii

Puneți lapte, jumătate din cantitatea de zahăr și dextroză din pasteurizatorul și începeți procedura de pasteurizare. Se amestecă SMP, restul de zahăr și baza Panna 100 FC împreună. Când temperatura ajunge la 45 ° C, adăugați-le la pasteurizator. Atât timp cât pasteurizarea este completă, se adaugă crema de lapte Lowicz 36% la procedeul de răcire la 45 ° C. După fermentarea bazei, adăugați atât pastele de fructe de ananas, cât și cele de nucă de cocos și cele 100 de grame de lapte și amestecați-le. Se toarnă amestecul în filtrul de gelatină și se pornește procedura de înghețare


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: