ingrediente

  • 1000gr Verin (amestec revani)
  • 280 gr ulei FAMA Fritto
  • 240 gr suc de lime
  • 220 gr apă
  • 80gr nucă de cocos deshidratata.
  • Coaja rasa de lime

  PENTRU SIRUP

  • 750 gr apă
  • 1 kg de zahăr
  • 250 gr Sirop de glucoză
  • Cojii de lime

Directii

Puneți toate celelalte ingrediente în  bolul de amestecare și bateți cu paleta t timp de 1 minut la viteză mică până ca  aluatul se va  omogeniza. Răsturnați părțile laterale ale bolului folosind o spatulă și bateți la viteză medie timp de 3-4 minute. Așezați aluatul în tava de  30X40cm și coaceți în cuptorul preîncălzit la 160-170οC timp de 35-45 de minute (în funcție de cuptor). PENTRU SIROP Puneți ingredientele de sirop într-o tavă și aduceți-le la punctul de fierbere. Apoi scoateți-l din foc imediat. Taiați desertul în bucăți și turnați treptat întregul sirop. Asigurați-vă că atât desertul cât și siropul sunt fierbinți. 1,5-2 kg este cantitatea de sirop de care aveți nevoie


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: