ingrediente

  • 375g zahar pudra
  • 200g margarina FAMA Imperial
  • 425g margarina FAMA Soft G  
  • 1g faina pentru cofetarie (gluten redus)
  • 1g zahar vanilat FAMA  
  • scortisoara macinata
  • zahar pudra

Directii

Bateti  zaharul pudra, Margarina FAMA Soft G  si margarina FAMA Imperial in bol cu batatorul plat pana se omogenizeaza. Apoi adaugati faina, zaharul vanilat FAMA si scortisoara macinata si amestecati pana devine moale. Rulati 600g de aluat in bare rotunde, folosind hartie de copt, si dati la rece. Cand se racesc, taiati in bucati de 6mm si asezati in tava acoperita cu hartie de copt. Decorati cu zahar pudra si coaceti in cuptorulpre-incalzit la 160-170°C aprox. 12-14 minute. (Folositi 1-2g de scortisoara macinata pentru fiecare 600g de bara rotunda)


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: