ingrediente

  • 800g unt FAMA 82%
  • 800g margarina FAMA Soft G+
  • 1150g zahar rafinat
  • 850g zahar brun
  • 30g sare
  • 650g oua
  • 2,2kg faina moale 70%
  • 700g nuci taiate fin
  • 600g fulgi bruni FAMA  
  • 2g zahar vanilat FAMA  

Directii

Adaugati primele cinci ingrediente in mixer si amestecati pana obtineti un amestec pufos. Adaugati apoi ouale unul cate unul. Adaugati faina si inainte de a se incorpora complet in amestec, adaugati nucile si fulgii de ciocolata; combinati toate ingredientele. Intindeti aluatul in forme rotunde cu punga de aluat cu varf simplu rotund pe o folie metalica, peste care ati asezat hartie de copt si coaceti in cuptorul incins la 160-170°C timp de 15 minute.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: