ingrediente

Pentru berlin 50%:

  • 5000 gr Berlin 50%
  • 5000 gr făină cu gluten
  • 4600 gr apă (temperatura 3 ° C)
  • 600 gr drojdie

Pentru crema:

  • 1000 gr apă
  • 400 gr Crème d'or

Directii

Pentru berlin 50%:   Se amestecă toate ingredientele în mașina de frământare timp de 5 minute la viteză mică și timp de 7-8 minute la viteză ridicată (temperatura aluatului ar trebui să fie 23-24 ° C). Împărțiți aluatul în 2 bile de 3,5 kg, acoperiți-l și lăsați-l pe tejghea să se odihnească timp de 20 de minute (la temperatura camerei de 25 ° C). Împărțiți aluatul în bucăți de 100 grame, formați-le după cum doriți și lăsați-le să se arate la 30 ° C timp de 60-70 de minute cu umiditate de 60% (timpul și temperatura depind de dimensiunea gogoșilor). În cele din urmă, se prăjește în ulei de palmier Premium FAMA rafinat la 180 ° C, timp de 1 minut pe fiecare parte.   Pentru crema:     Amestecati Crème d'or și apa in bolul de amestecare folosind o paleta, la viteză mare timp de 3-4 minute.   Tăiați gogoșii în mijloc și umpleți-le cu crema d'or sau folosind o punga de cofetarie echipat cu o duză dințată formând rozete. Decorati cu Icing Angel si scortisoara..


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: