ingrediente

  • 1000g Briozito Magnus Bochen (mix de briose)
  • 200g margarina  FAMA Soft G (temperatura camerei)
  • 425g apa
  • 60g drojdie

Directii

Adaugati toate ingredientele in dispozitivul de framantat si framantati la viteza mica timp de aprox. 5 minute, apoi 7-8 minute la viteza mare. Temperatura aluatului trebuie sa fie de 26-27°C. Acoperiti aluatul si lasati-l sa se odihneasca 10 minute. Umplutura: Amestecati 400g de zahar brun cu 170g de Unt FAMA 82% (temperatura camerei) in bol cu batatorul plat. Glazura de crema de branza: Puneti 200g zahar pudra, 150g of crema de branza, 80g Unt FAMA 82% (temperatura camerei), 50g lapte intr-un vas si amestecati-le cu blenderul pana se omogenizeaza. Cornulete cu scortisoara: Folositi 750g din aluat si intindeti la 30X40cm si ½cm grosime, folosind sucitorul sau masina de intins aluatul pufos. Puneti 150g din  umplutura pe aluat si rulati. Taiati ruloul in 5-6cm bucati si asezati-le in tava de copt de 30X40cm acoperita cu hartie de copt, lasandu-le la dospit la 30°C timp de aprox. 20 minute. Coaceti in cuptorul pre-incalzit cu gratar la 200°C (temp. mare) si la 170°C (temp. mica) aprox. 20 minute. Dupa coacere, acoperiti cu crema de branza.


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: