ingrediente

  • 1000g Briozito Magnus Bochen (mix de briose)
  • 200g margarina  FAMA Soft G (la temperatura camerei)
  • 425gr apa
  • 60gr drojdie proaspata

Directii

Adaugati toate ingredientele in dispozitivul de framantat aluat si framantati la viteza mica aproximativ 12 minute. Acoperiti aluatul si lasati-l sa se odihneasca apoi cateva minute. Impartiti aluatul in bucati de 50g fiecare, dati-le forma dorita, apasati usor fiecare bucata si lasati aluatul sa dospeasca la 30°C pana cand se dubleaza fata de cum era initial. Dati briozitos cu ou pe deasupra si coaceti in cuptorul pre-incalzit la 160°C timp de 15-20 minute, in functie de preparat. Alte preparate din aluat: -Briose rotunde (pentru sandwichuri) -Paine de branza (gen giabatta) -Paini rotunde cu umplutura (de ex. gouda si alte mezeluri) -Cornuri de paine cu umplutura (de ex. gouda si alte mezeluri)


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: