ingrediente

  • 1000g Briozito Magnus Bochen (mix pentru brioșe)
  • 200g margarina  FAMA Soft G (temperatura camerei)
  • 425g apa
  • 60g drojdie

Directii

Adaugati toate ingredientele in masina de framantat si framantati la viteza mica timp de aprox. 5 minute, plus 7-8 minute la viteza mare. Temperatura pentru aluat ar trebuie sa fie de 26-27°C. Acoperiti aluatul si lasati-l  10 minute Creme D'Or: Adaugati 350g de Creme D'Or si 1kg de apa in bol si mixati cu telul timp de aprox. 3 minute. Lasati crema sa se odihneasca un timp. Aluat pentru strudel: Folositi 500g de aluat si  intindeti la 20X60 cm si la ½ cm grosime, folosind sucitorul sau masina de intins. Puneti 300g de Creme D'Or peste aluat, 200g de cuburi de mere Vortumnus , 50g de stafide si 1g de scortisoara macinata. Taiati ambele laturi ale aluatului pe diagonala si pliati-le peste mijlocul umpluturii. Pre-taiati aluatul la 5-6cm si lasati-l la dospit la 30°C timp de aprox. 20 minute. Ungeti cu ou si coaceti in cuptorul pre-incalzit la 160-170°C timp de aprox. 20-25 minute


  • 5 / 5
Descărcați rețeta:

Împărtășește această rețetă:

Evaluați această rețetă: