×
MENU

PROPUNERI PENTRU GELATO PENTRU ANUL 2017 DE LA TORRONALBA SRL

„Torronalba, producatori de frunte de ingrediente pentru gelato si produse de patiserie inca din 1969, vor prezenta urmatoarele trei produse noi pentru 2017:

  • SPEKULOTUS: O pasta delicata cu gust tipic de biscuiti cu aroma de scortisoara din Belgia si Olanda, pregatita in mod traditional pentru ziua de Sfantul Nicolae, pentru a prezenta o inghetata originala cu arome incantatoare de mirodenii. Impreuna cu fiecare cutie, veti primi un pachet gratuit de biscuiti cu scortisoara pentru a va decora platoul, plus un ac practic de inchidere a pungilor cu sigla Torronalba.
  • VARIEGATO DE CAFEA: Lasa-te purtat de gustul cremos al noului Variegato de Cafea; un sos catifelat si versatil care imbogateste si revigoreaza aromele clasice precum panna cotta, zabajone sau vanilie, dar care este de asemenea perfect pentru combinatii creative pentru a da aroma speciala de crema de zahar ars cu decoratiuni de praline cu migdale, pentru a oferi aroma de praline cu cafea si aroma de gianduja, intr-o combinatie de artizanal si traditional.
  • GAMA RICCOSTECCO pentru producerea inghetatei pe bat: pentru a va actualiza oferta in rand cu nevoile unei gelaterii moderne!
  • Baza Biancostecco: Baza neutra sub forma de pulbere pentru producerea inghetatei pe bat. Produsul nu contine grasimi vegetale hidrogenate; nu contine sucroza deoarece contine numai dextroza si fructoza.
  • Produsul se utilizeaza usor si rapid, doar amestecati 200g de BiancoStecco cu 800 g de smantana si 200 g de lapte si bateti totul in mixer pana cand obtineti o crema moale si gustoasa care sa dea forma preparatelor dvs. Adaugand pastele cu diverse arome, puteti obtine combinatii infinite de gusturi.
  • Cand folositi paste fara zahar, se recomanda sa adaugati 20 g de zahar la 100 g de pasta folosita.